skip to Main Content
  • Vastaanotto avoinna kesällä (1.6.-31.8.)
  • ma - la klo 07-23
  • su klo 07-21
Vastaanotto

Vastaanottomme palvelee sinua kesäaikaisin ma- la klo 07-23 ja su klo 07-21. Muina aikoina kulku hotellihuoneisiin omilla avaimilla.

Vastaanotosta saatavilla myös kahvia, teetä, muita virvokkeita ja pientä purtavaa. Voit siis levähtää aurinkoisella terassillamme vaikkapa oluen tai kahvikupillisen merkeissä!

Aamiainen

Aamiainen sisältyy Kesähotelli Karelia-Parkissa asukkaiden huonehintaan. Aamiaista voit nauttia joka aamu hotellimme aamiaishuoneissa, ensimmäisessä kerroksessa ma – pe klo 07-10 ja la – su klo 08-10.

Hyvät liikenneyhteydet

Kesähotellimme sijaitsee ulkoilu- ja puistoalueella reilun parin kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta ja linnoituksesta. Matkaa sekä matkakeskukselle että lentokentälle hotelliltamme on n. 3 kilometriä. Lähin bussipysäkki löytyy myös läheltä, n. 200 metrin päästä.

Maksuton pysäköinti

Pihapiirissämme on tilavat ja ilmaiset pysäköintitilat, josta löydät autollesi paikan täydempinäkin aikoina.

Liikuntamahdollisuuksia

Mikäli pidät ulkoilusta ja urheilusta, olet oikeassa paikassa! Lenkkipolut lähtevät aivan hotellin takaa, ja lähimmälle uimarannalle matkaa on vain n. 800 metriä! Golfin harrastajat löytävät golfkentän n. 5 km:n päästä hotelliltamme, ja minigolfista innostuneille radat löytyvät vain n. 300 metrin päästä.

Sisäliikuntaa kaipaavalle löytyy monipuoliset liikuntamahdollisuudet Etelä-Karjalan Liikuntakeskuksesta, joka sijaitsee myös kivenheiton päässä hotelliltamme. Liikuntakeskuksesta löydät salibandy-, tennis-, ja squashkentät, kuntosalin sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit.

Internetyhteys

Langaton internetyhteys käytettävissä veloituksetta hotellin aulassa ja terassilla. Kaikissa huoneissa on käytettävissä kiinteä internetyhteys. Jos sinulla ei ole verkkokaapelia, voit lainata sellaisen panttia vastaan vastaanotosta.

Itsepalvelupesula

Asukkaidemme maksuttomassa käytössä on myös itsepalvelupesula, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, saunaosaston läheisyydessä.

Sauna

Tarjoamme käyttöösi myös tilavan saunaosaston, johon kuuluu kaksi erillistä saunaa ja pesuhuonetta. Sauna sisältyy hotelliasukkailla huonehintaan. Hotelliasukkaiden saunavuorot joka ilta klo 18-21.

Back To Top