skip to Main Content
  • Vastaanotto avoinna kesällä (1.6.-31.8.)
  • ma - la klo 07-23
  • su klo 07-21

Majoitus- ja ravintolatoimintaa vuodesta 1979

Armpa Oy on lappeenrantalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet majoitus- ja ravintolatoiminnassa.

Yrityksellä on kaksi kesäaikaan toimivaa toimipistettä, Kesähotelli Karelia-park sekä Laivaravintola Prinsessa Armaada. Yrityksen molemmat toimipisteet ovat toimineet yli 35 vuotta ja vakiinnuttaneet paikkansa Lappeenrannan kesäsesongissa.

Kesähotelli Karelia-Park

Kesähotelli Karelia-Park on Lappeenrannan Huhtiniemessä sijaitseva kesähotelli, jonka toimintakausi on vuosittain ajalla 1.6- 31.8. Kesähotelli on ollut toiminnassa saman perheyrityksen pyörittämänä jo vuodesta 1980 alkaen.

Kesähotellin majoituspakettiin kuuluu majoitus siisteissä ja tilavissa hotellihuoneissa, aamiainen sekä iltasauna. Hotellissa on majoituskapasiteettia 84 huoneen verran ja huonetyyppejä löytyy aina yhden hengen huoneista viiden hengen huoneistoihin.

Hotellimme asiakaskunta koostuu erilaisista ryhmistä, turisteista, yritysasiakkaista sekä lomamatkalla olevista perheistä.

Laivaravintola Prinsessa Armaada

Laivaravintola Prinsessa Armaada on satamatorin laidalla sijaitseva ravintolalaiva, jolla on vahvat perinteet Lappeenrannan ravintolahistoriassa. Prinsessa Armaada itsessään on yli 100 vuotta vanha laiva ja se on toiminut ravintolalaivana satamatorin laidalla vuodesta 1979 lähtien.

Prinsessa Armaadan tuotteet ja palvelut koostuvat virvokkeiden ja ala carte- ruoan myynnistä sekä yläkannella sijaitsevan tilaussaunan vuokraamisesta. Ravintolan sijainti keskellä Lappeenrannan kaunista satama-aluetta sekä laivan historia itsessään houkuttelee niin paikallisia asiakkaita kuin kauempaa tulevia turisteja nauttimaan kesäisestä päivästä laivan kannelle.

Lisää tietoa Laivaravintola Prinsessa Armaadan historiasta ja palveluista nähtävillä Prinsessa Armaadan internet-sivuilla www.prinsessaarmaada.fi.

Armpa Oy
Ainonkatu 7 B 7
53100 Lappeenranta
puh. +358 50 359 0921
park@karelia-park.fi

Ota yhteyttä

Vastaanotto avoinna kesällä (1.6.-31.8.)

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti*

*-merkityt tiedot vaaditaan

Back To Top